Thursday, June 28, 2012

Alice Smith Prom Night 2012

Smalam adalah prom night my skool, I was invited by them to go to the dinner. Terharu I! i pergi free je..yang lain semua kena bayar..hahaha free free ni kat best.
Dapat lah aku merasa "prom nite" slalu tengok dalam tv je..tapi ini international skool kan so majoriti anak org ada ada.. so buat pun grand la...It was in Shang Ri La KL..7pm tu welcome drink...dinner starts at 8pm..the food was RREEAALLYY NIIICCEE...choices banyak la.. western n malaysian food. ko nak ape?lamb?beef?prawn?salmon?scallop? semua ado! salad jgn cakap laa... macam2 jenis..asparagus salad , thai beef salad, banyak la...yang aku x tau sebut pun ade laa..

the DESSERT wass marvelous...!malay kuih pun ade..tapi tak terusik pun...diorang x tau makan kot..moose,cakes,tarts, caramel, lolipop semua ada la... of kos la sedap...one of the students is the daughter of the GM...and kalau x silap the price per head was RM 140 kot..
mak pak semua willing to pay kan..so ape ade hal..

the decorations pun glamour..black n silver with stars..bling bling la konon..hahaha but overall was really good!aku x amik picture banyak..segan laa..i'm the only malay n aku je staff admin 6th Form (A-level) so aku lone ranger..aku makan je la..

list name n table number
seating plans
the hsll
glamour uu...
Selangor Hall
students n teachers

voting table for best couple, dan lain2 la



mula nak pakai jubah itam,then pikir mcm x sesuai je..so pergi la beli baju..
berkenan dengan kaler n polkadot nie..

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months