Monday, June 16, 2014

Floria 2014 @ Putrajaya

Semalam kami satu family jalan2 ke Pesta Flora 2014 di Putrajaya. Mak aiihhh panas nye yaa ammpunn...tapi tetap nak pergi. 1st time ni kami anak2 beranak pergi.
Harga Tiket RM 3 utk dewasa je...kanak2 x byr. Org ramai tapi masih bleh dikawal.
Macam2 jenis bunga laaa and makanan pun banyak...









Sekolah aku pun ade masuk .....




Lepas tu kami ke area masjid besar, nak naik cruise Tasik. We all amik Dondang Sayang. kitaorg je yg naik..ala ala private gitu. 2 adult + 2 kids RM 54.

Happy Father's Day Daddy!!

sgt seronok budak2 ni

us
We enjoyed the day and we had so much fun. Kadang x semestinye nak kena p jauh, tempat yg dekat pun dah memadai.

ok bye

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months