Friday, June 1, 2012

Hantaran Manisan - Cuti skool

kenapa time cuti je mesti lah ade kenduri kendara...? alasan nye sebab senang!
tapi time cuti lah PEAK SEASON. semuanye mahal time cuti!
n besok 2 Jun my kazen- si che mek molek Nismah akan bertunang!!! dengan org Kedah!
pandai pilih yee..jaauuhh lah nanti nak bertandang hehehe..tapi x pe bleh singgah langakawi..hehehe
then on the 9 plak..my other kazen plak nak bertunang..si mamat yg muka ade iras2 Adiputra (kate girlpen nye la) Ahmad Fadzli, dia memilih orang dari Manjung, Perak! yang ni pun jauh tapi dh alang2 ke situ boleh kite ke Pulau Pangkor plak..! bagus2 sepupu-pupuku. Anda membuat pilihan bijak!

N  both nak kahwin akhir tahun! ish ish... yg belah lelaki tu x kesah lah sangat kan..x serumit pompuan. Nasib baik lah dapat kakak yg HOT! hahaha aku letew. hehehe 1 KeyEL n Selangor aku kol utk cr dewan yg still available, tapi X da! tapi Nasib baik la dekat Dewan Koperasi Polis, Taman batu Muda tu ade la kosong but not December but early January 2013. Better grab the date , dari x de kan..so Nismah and Najlaa reception will be on 6 January 2013. Adiknye x nak tunang2 so dia trus nikah je... save budget dik kawin sekali!..we all dapat catering + kerusi meja+ pelamin n etc..RM 13++ kot..cheap kan? for 1000 pax la.. so belah diorang ni semuanye dah ok.! nanti dah dekat2 majlis baru pikir pasal doorgift ke..ape ke..

But for Fali...blum tau lagi bla nak wat sambut menantu nye...nanti dia bertunang baru tahu bila the exact date!

I selalu order benda2 ni untuk letak kat hantaran...lain dari lain...n harga pun berpatutan.
Here are some manisan untuk hantaran, berkongsi idea...
RM 40
RM40
RM 55
http://www.jellycakehouse.com/
ini semua aga2 santan tau...tapi dia wat design2 mcm ni...
pick up place: boleh pilih.

Agar2 kering -Teratai RM 65

Wajik- bungkus bentuk manggis n bawang putih.
RM 40-12 biji
Agar2 kering0Ros RM 75
sila hubungi tina di 014-2321101 atau email di tinaju_hantaran@yahoo.com.my atau tinaaming81@gmail.com
pick up at kepong.

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months