Friday, November 25, 2011

EDWARD OH EDWARD..........XOXOXOXO Breaking Dawn part 1





waahhh yesterday night me and hubby and another 9 of us watched BREAKING DAWN PART 1. akulah orang yang paling excited.....so luar umah kul 9 pm n aku yang bawa kete,my hubby sakit belakang (kena buli dgn hero2 dia)sian daddy..huhu so ,aku bawa x lah mcm F1 biase jer la laki aku kat sebelah nie bebel jer..yang kiri ,yang bagi signal,yang laju ckit,yang itu yang ini...TENSION aku!! sampai gak Midvalley tue on time.next time i don't want to drive when i'm with u la sayang...u nie kalah nenek tua membebel..hehe

i bring along my small kazens Nawal ,Nuha , Nesreen , Alia , Fali and gf dia Su , Zaim , Haziq and gf  Mai(diorng tgk real steel,sebab Mai dh tgk BD dgn kawan2 dia) yang pompuan2 semua gumbira ria la tgk twilight nie kan tapi yang lelaki blank jer....hehe next time kn tgk dr awal or read the books.

the movie was verryy rommmannntttiicc...bella's wedding dress sangat cantek...and she really look slimmer in that dress...the movie was very quick amik yang penting jer from the novel..wedding,honeymoon,bella's find out she's pregnant,diorang balik naik private jet, after 2 weeks perut bella dh besar (same la dlm buku pun) jacob dapat tahu,dia marah2,lepas tu team jacob nak bunuh bella,jacob against them(seth and leah follow) team jacob and edward gaduh2, bella bersalin and actually she went into comma , tapi yang x best nye x de la scene edward gigit dia jadi vampire tetibe je dh ade si renesmee...tetibe jer mulut edward dh darah...then wait and bella slowly turn into vampire ....very voluptious uu...she will look more beautiful than before...and Jacob imprint on Renesmee... pastue abis...!!! uwaaaaaaaauwaaaaa can't wait for the part 2.

tapi rasenya mcm nak tengok lagi citer nie la...nak tgk sorang2 boleh layan feelling ckit hehehehehe...

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months