Friday, June 13, 2014

Little Big Club, Puteri Harbour JB

Last month on 24 May , we went to JB for Erni's Wedding. So dah alang2 ke JB, Moh le kite ke Little Big Club at Puteri Harbour. We all sampai pukul 2 mcm tu and LBC tutu pukul 6pm., maybe sebab kitaorg pergi tu bkn time school holiday so memang x ramai org. So memang sgt best utk kiddos berlari2. Tak besar pun tempat ni..mungkin belum develope sepenuhnya .

Tingkat 3 : Bob the Builder, Thomas Land, Pingu, Angelina Ballerina
Tingkat 2 : Hello Kitty World

Aku masuk yg tingkat 3 je, sebab anak aku boys, diorang x mau masuk tempat yg ade pink pink nie...







Ni kat luar..nice place to sit and drink sambil tengok kapal2 mewah
Overall utk budak2 they are all very happy and enjoy themselves so much.


Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months