Friday, December 14, 2012

Harimau x berape ganas la!

HMMM..Hancur harapan Malaysia! kalah 2-0 di tangan Thailand.

kesian si fazlisha (cam tu kot name dia) x pasal2 kena kad merah..aku yg tak tau tengok bola pun boleh tahu yg referee KPOP tu NGOK NGEK!
berat sebelah betul!...ni gambar refree tue!! Lee Min Hu...abis la lu!

 
 

aku tgk kat 813 ,commentator omputih tu siap cakap it's nothing, its a shocked! diorang pun terkejut kenape ref tu bag kad merah...
Thailand byk menguasai permainan smalam, from wat i've seen la. aku bukan nye pandai pun..itupun aku tgk bola kejap n the voice3 kejap tukar2 ..sekali En Hazly balik..hmmmm x leh tgk nyanyi2 dah.huhuhu..but aku suke Nicholas David masuk Final!hehehhe
smbil tu bace komen2 kat fesbuk..kelakor2 semua meluahkan perasaan..nak boikot tomyam la..referee wonder girl la...mcm2...

it's okay Harimau Malaya. adat lah ade menang ade kalah..so cube NEXT NEXT year lagi ye.
Best of luck!

Farizal Marlias...now name ko plak naik!
ooo dia nie ade kes khalwat baru2 nie...i baru tahu...
tapi x pe lah ..belajar dr kesilapan yg lalu ye..
keep up the good work.
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
;
:
:
:
:
 
tapi
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 
aku nak thailand menang ...x mo singapore.
lebih rela gajah putih menang dr singa.
 
kan?

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months