Tuesday, June 26, 2012

femes Sup Tulang Merah Singapore

went to Singapore last week..memang this trip untuk shopping..but not for me ..for my kazen..diorang beli barang hantaran..kellasaaa ko su n pali..beli kat over the sea lagi..semua from head to toe branded!...baagguusss laa..

so tido semalam kat Singapore..we stayed near Mustafa Centre..senang nak cari makan..pastu hotel budget banyak...we all stayed at Tai Ho Hotel..amik famliy room, erhimpit mcm tin sardin laa.. mulanye family aku x bercadang nak stay pun pastu dh duk sampai mlm..terasa malas plak nak balik JB..So malam tu gi shopping kat City Square plaza..berdepan dengan Tai Ho Hotel..sebab sale kan so barang semua ok lah...pastu gi Mustafa cari baju tido..dapat lah $8..nasib baik kain lembut..

so malam tu pergi lah cari makan sup tulang merah kat beach road ..korang cari park royal beach road jalan depan sikit...ade food centre..banyak kedai makan situ..orang melayu pun ramai..
Aunty aku la..every year dtg duk sebut2 sup merah kat beach road tahun ketiga datang baru la pergi..hehee...aku n yang lain x lalu makan la.!! sup dia biase2 je rasenye..x de la spesial sangat..sampai nasi goreng n kueh tiao goreng pun dia bantai wat kaler merah...
makan untuk alas perut je laa... che wa aku la bantai makan n sedut tulang tu sampai 4 ketul...

warung deen 3 rasa
sup tulang merah

nasi goreng merah
u all try laa...x salah mencuba makanan negeri lain...

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months