Friday, June 15, 2012

Nur Caliph Montessori House, Bangi. (Seksyen 4)

Now Affan's school has changed to Nur Caliph Montessori House..no longer BBIM.
The owner have some issues with BBIM.. but so far NCMH is great. Mungkun sebab Affan is todddler so the concept is still the same with BBIM..they still converse in English, and majority are the same with BBIM.

Yang diorang tukar ialah untuk budak2 yang kindie. Yang dh prepare untuk nak masuk standard 1.
to me okay je...the owner En Fuad, dh bagi penerangan..to me bagus je ape yang dia nak buat..so kenapa la sesetengah parents blah dari NCMH? I know now BBIM dh ade kat Seri Bangi Seksyen 8. memula tu they always call me n en Hazly, suruk dtg BBIM srh enroll anak kat situ.

But I believe in NCMH, give them a chance to deliver what they've promised. So far Affan is doing great and the monthly fees pun murah ckit dr BBIM.

Sometime when he speaks english, sound like BrItush pun ade..hehe berangan la mak ko nie! but yg paling impress us is he can sings Twinkle2 little star and few more nursery rhymes in full. Biase la kekadang tu pelat n x paham ape dia sebut tapi kite boleh dengar la rythm n music nye betul.
Kekadang tu dia cakap lancar kekadang tu dia wat do no je...
Normal la Kids have mood swing. But sejak antar dia playskool...ni he learns a lot..especially his social skill.

ok bye..nanti update lagi ye

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months