Wednesday, June 13, 2012

Ahmad Fadzli Engagement

On 9th June, all my family went to merisik,meminang Cik Shuhaila for my luvly kazen Fali.
we all bertolak on Friday around 12 kot,sebab pagi tu we all ke TTDI to take my new car. so testing power la drive to Manjung. We all lalu jalan lama..Kuala Selangor straight sampai Manjung.
We stayed at Marina Cove Resort and Apartment, amik 3 apartment. semua 1 floor.
Family aku memang Havoc..ini baru pergi bertunang, lebih kurang 30 family members. HHaaa koo! nanti time kawen, tahh lahh..kene sewa bas laa.

ALhamdulillah semua nye ok! Family Su sangat best! inilah 1st time aku rase pergi kenduri orang yang makan nye non stop! and the food was Marvellous! Nasi putih, sambal udang,ikan bakar air asam, masak lemak nangka, ulam2 sambal belacan, banyak lagi la...lepas tu atas meja dh ade kuih2 kuih talam, kek chocolate, kek kukus, kek lapis n macam2 la.

kitaorang samapi terus makan lunch pastu baru lah berbincang...lepas lepas berdiskusi ..kuar kuar dr rumah dekat atas meja dah terhidang laksa plak!!! wa ckp lu..kenyang tadi pun x abis lagi dh dijamu dgn laksa n rojak buah.

Tanpa segan silu kita orang tapau bawa balik hotel. Mase ni  muka fali dah malu dah...ko kena tahan la je la ye...macam ko x tau famly ko cam ne kan?? n mak su pun Sporting...dia siap kuat kan plastic lagi..suruh kita bawa balik...lagi la laju je famly aku.
gelengkepalamatatutup je la.

2 cincin n duit deposit ( adat perak kene letak 10% of the duit hantaran)
Wajik bentuk Manggis n bawang putih

Cuppies aku order at Manjung...tq kak Mizwa

Cik Sue

From Suhaila
Shulaila & Fadzli


Will upload it again..

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months