Monday, August 27, 2012

Eid 2012

after 1 week plus of holidays and today datang keje..tu dia..kerje bertimbun2..hhuuwwaa... and buka blog je terbaca..kisah Filla.. takziah ke kak..terkejut baca..Al-Fatihah untuk Arwah adik Filla.

oklah..raya tahun nie sgt meriah...ramai family yang we all jumpe..

1st Raya- Pagi Gombak, then Petang Selayang
2nd Raya- my house, Bangi. whole day!!
3rd Raya- balik Temerloh. sampai ke malam laa..
4th Raya-Selayang. Family cik Su datang.
5th Raya-Banting,
6th Raya- Najlaa E-Day.
7th Raya-baru lah duduk umah, itupun gi wedding kawan En Hazly and petang tu my in laws datang bawa Bazli Hadif and Bazli Hafiz datang beraya. Pastu me n En Hazly gi beli stock n gi dating2 tgk "The Expendables 2".
 
This year raya..meriah sangat..family dari johor..pun datang umah..and Tok Lang family pun datang..so raya ke2 tu memang umah tak putus2 lah orang datang. Alhamdulillah.
And raya ke3 we all beraya kat Termerloh..1st time untuk Affan n Aqeel. sangat best! Mak chu aku masak "Masak lemak daging rusa n masak tempoyak ikan patin"!!SPECIAL!!rusa tu pak chu lili aku yg buru. huhuhu pastu gi beraya semua umah mak cik2 n pak cik2..balik kampung lah katekan.
Aqeel punya la hyper sampai org kampung pun x terkata ape.hahaha Itu lah Aqeel! dia boleh berlari sana sini, punggah kabinet orang, naik atas meja, tumpah kan air 1 jug, panjat tembok macam macam2 lah..!i Pasrah je la..
 
 

US in dark blue!

1st Raya

Affan with (ynyang) atuk En Hazly.

my in laws in green. yang lain tu family Uncle Eb Hazly.

En Hazly and me

Daddy n Aqeel
 
Nanti i sambung lagi ye


Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months