Monday, December 16, 2013

Over The Weekend!

Hi u oollsss......................!
sehat????
ke semua cuti? ye lah, dh akhir tahun kan, ramai lah nak abis kan cuti.

semalam p KLCC...saje jenjalan...1st time beli kasut jelly bunny..ok selesa jugak lah...
dan semalam try mkn nie.


Heaveeeennnnnnn nyeeeeeeeeeeeeeeeee
Hagen Dazz celup ngan Chocolate!
wahhhhh!!! Marbelesss laahh...RM 66 ye...

We all tido umah uncle ku di Bukit Tunku, so pagi tu kiddos swimming le



my uncle from Sydney dapat keje kat Malaysia, so for few years ni dapat lah bersuka ria dgn diorang.

dan masa cuti Beday Sultan Selangor tu, ade kawan2 mama dtg Umah so mama masak Nasi Beriani

 
 and aku wat Caramel for dessert. Bread Pudding tu aku wat bila pun x ingat.


itu je lah minggu baru ni...x de ape pun..aku bz ngan keje n tuition je la...

oooohhh last Friday g tgk The HOBBIT 2 and g Big Bad Wolf! best lahh..mmeg terbaik!
aku borong buku utk ajar tuition and novels and some recipe book for Chirstmas pressie.

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months