Tuesday, March 19, 2013

MOO GOO products

korang oernah dengar brand MOO GOO? this is specially for skins. Memang bagus lah.. aku start pakai masa Aqeel baby lagi..mase tu dia selalu naik rashes merah-merah sampai pergi clinic lah..tak ilang gak..last2 terjumpa brand ni kat Farmasi sebelah Gulatis Bangi. Really recommended! aku ni memang ade masalah scalp..psisoris la eczema lah..tapi dekat kepala je..sejak pakai Shampoo moo goo ni alhamdullilah berkurangan..tapi kalau pakai lengkap dengan cream dia semua..aku rasa hilang la kot..tapi kena botak kan kepala la..huuhu belum ADE KEKUATAN NAK BOTAK LAGI.. dekat Malaysia ni harga nya agak mahal lah..shampoo RM60.. Eczema and Psoriasis cream RM 60.. Udder cream murah sikit la RM 39.. Tapi botol besar..tahan lama semua..shampoo pun dekat 2-3 bulan gak lah..dia x de buih..so pakai pun x byk..Moo goo no all products are chemical free ye..kalau ade merah2 tu rashes ke, letak je , esok pagi mesti hilang..so far my family serasi lah dgn product ni.every month mesti akan beli 1 product. nak tahu lebih lanjut boleh baca website MooGoo

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months