Friday, March 22, 2013

Makeover la sangat!

ini aku makeover kat website TAAZ,u all try la...kelakar lah..kat lifetime.com pun ok gak..mcm2 gaya lah.. ini website omputih kan so rambut tu mcm2 kaler lah n style..kalau ada yang buat utk bertudung kan best, so ko boleh tgk muka ko sesuai x dgn tudung jenis lilit ke,ariani, farreda ke, or Turban ke..tapi X DA.



nampak benor komputer yang buat..tapi oklah kalau nak make over suka-suka..
try lah ..just for fun..

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months