Wednesday, March 13, 2013

Skodeng anak-anak

Selalu nya kalau aku balik petang2 tu, memang rutin harian bibik bawa budak2 gi playground. Asal petang je Aqeel dah duk depan pintu n straight gi amik kasut oren dia. sorang satu ade basikal..Affan dah pandai kayuh...tapi dia still nak guna basikal 3 roda ug adik dia punye. x mo dia naik basikal dia. kadang2 nie walaupun kite ada helper kat rumah, kite kena gak pantau2..kadang tu skodeng. sometime kena gak balik awal ,just nak tgk ape diorang buat. buat apot check la orang kata. so far alhamdulillah nak masuk 2 tahun dah bibik yati nie keje dgn kami, buat setakat ini aku bersyukur la dapat helper yg baik..jaga anak ok..masak pun pandai. Hopefully berkekalan la, sebab dia kata nak jaga anak2 aku sampai besar. insyallah ye bik.

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months