Monday, January 9, 2012

Brainy Bunch Islamic Montessori BBIM


ADH Senior dah masukk skool.....playskool je la... Brainy Bunch Montessori....mula-mula aku x tau pun kindie ni but  i saw  it on tv9.. rancangan ape aku x igt laa... so aku pun google la bout this montessori...quite good programme...the nearest from bangi is at kajang at saujana impian... so aku pun nak pergi...tapi sebelum nak pergi tue aku tergerak hati nak lalu kat seksyen 4, bangi.. aku mmg tahu age 1 kindie baru buka tapu mase tu blum ade sign...so aritu terjalan la situ pastu dah ade sign...aku nampak kaler ijau kuning and sign dia brainy bunch ..APE LAGI terus masuk je la.... seksyen 4 bangi ni branch baru buka...so alhamdulillah la.... dookkkaattt jaaa dgn umah den...5 minit dah sampai...

his session start at 8.30 am -11.30am...so dia kena bangun pagi la... tapi me n hubby terkilan ckit la sebab x dapat tgh and antar dia mase 1st day skool...sebab we all at spital jage Aqeel kn HFMD.... so nany dia la anta.... Registration lebih kurang RM 1300k ..mahhaall   wooo monthly rm 270...for 3 jam sehari je.. tapi x pe la for education anak... at least he will learn something...and make friends...more on his social cognitive la...skills..


OFFICE BBIM BANDAR BARU BANGI : 03-89257877

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months