Thursday, March 7, 2013

Aqeel oh Aqeel

Last week memang penuh dengan agenda pergi umah org kawen.Dari ke Shah Alam sampai ke Semenyih AND last week jugak la my fren DD kawen. Sorry ye DD x dpt g JB so aku stg lah yg belah lelaki. U look Gorgeous babe! semoga berkekalan selamanya k. Then ini plak ialah wedding family En Hazly, Kita orang pergi dengan Mak Ayah sekali,diorang dtg Bangi then park kete naik ngan kitaorg ke Semenyih, Bukit Mahkota n Bnd Seri Putra. Mase ni Affan baru tido n Aqeel yg awake so bawa je la shinam ni pergi. Aku nak tukar baju dia, x dibagi nya. so tak pa lah..TAPI Aqeel ni dia ada 2 kasut peberet. Beli lah dia kasut mahal ke murah ke, takkan di pakai nya. Dia hanya suka dgn sandal muka ulat bulu n samdal penguin. yang kat uotown byk jual tu rm 10 je. Bibik sampai cuci la sandal tu..tapi x hilang hitam2 tu. so aku pun beli la sandal yg sama tapi kaler je lain..hmmm NANADO ,di buang nye dia, asal hulur je dia tolak..budak sekarang ni pandai eh nak pakai ape2 skrg..padai pilih.. aku dulu pakai je ape yg ada. kalau x pakai nanti kena marah..tapi skrg ni..kite plak yg takut anak tu mengamuk. tengok la perangai dia NIE...boleh dia nak duk belakang gate je..pastu nak berguling2 atas jalan.. lantak la nak asal kan ko bahagia... apsal la awk ni cccoommeelll sgt! my BiG bOY! muuuahhhh! sampai berpeluh2, mcm mandi plak.

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months