Friday, December 21, 2012

Team Building in Sunway Lagoon

last wednesday about 120 or more of us went to Sunway Lagoon for a team building!! yyaahhhaaoo...yabedabedu..!iiiyyoollaahhh tue..dah lah cuti sekolah lepas tu yang prgi plak team2 all ages...i mean all range of age ye...so ade la yg dh x larat la, penat semua ado!!
aku x mandi pun, x kuasa la nak mandi manda...dgn officemate ..ssccarrryy! hahhahahaha
my team sempat complete 3 task je pun itu pun dia bagi mase dlm 2 jam je utk complete kan all the task ade 10 kot..x de maknanya..Sunway Lagoon bessar okay! ko nak cari tempat je dah 1 hal pastu nak kena main game baru bleh dpat stamp. takpe la hae fun la jugak...dapatlah main kapal swing swing tue yang berayun tu pastu bila dh sampai atas mcm terbalik tu...dapat lah masuk umah antu ..hmm antu la sgt..! ye ye aku menjerit padahal x de ape pun..antu jenis tetibe keluar then wwwwaaaaa..terjerit yg pompuan2 semua..aku pun ..hahhaha masuk tutup mata pandang bawah je..tangan pegang org depan. hahhaaha yang belakang jerit automatic semua jerit..! keh keh keh..sgt kelakar! the whole day dekat Sunway Lagoon nie...all park RM 120 ye ticket price dia..! aku dgn mak buyubg reena mendaki daki la anak tangga yg tinggi sebab nak naik jambatan gantung..termengah2 dia hahahhaha
oklah tgk la gambar2 nie..tapi x ambil banyak pun.. sikit je...











ok itu je... bye

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months