Friday, March 22, 2013

Cuti Sekolah bermula.

Kebetulan plak cuti sekolah omputih ni sama dengan cuti sekolah Malaysia..so minggu depan lengang la janalan...Hooorrayyyy!Malaysia cuti skolah seminngu..tapi sekolah aku cuti 2 minggu..yyeeahh! so we all yang Non teaching staff..balik awal lah...and minggu depan Easter holiday so we all cuti 2 hari..ikut calendar UK. Waahh best best!

Boleh lah rehat-rehat kan diri kat umah..and kebetulan nak attend wedding kat Melaka so kita stay lah semalam di sana..haha janji berjalan mkn angin. Insyallah.

En Hazly kan dah bercuti pppaaannjjaannggg..so cuti dia dah habis huhuhu next cuti will be on Hari Raya la.
Mama pun dah start bz dgn Training  and bisnes karipap..i tlg tgk je..sebab x pandai lah kelim karipap ni, dah cuba tp x menjadi., kite tolong packaging and promosi je lah. 


Oklah i nak balik umah dah, selamat berhujung minggu semua.

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months