Wednesday, March 13, 2013

Doctor Affan

After the birthday party at the 9. we all singgah selayang nak tgk Najlaa. Lama gak stay sana sampai abis fear factor la..sempat mkn dinner la..hahahha rumah ni kan dah jadi mcm mini clinic sebab semuat barang2 medical ni ade because of Najlaa's condition. Kami sentisa doakan dia cepat sembuh. Di sini , i nak nak minta tolong sesiapa yang baca BLOG ni..terbaca ke..ada x nombor Ras Adiba Radzi? or sesiapa seangkatanye..aku nak plan bawakan..orang yg istimewa ni dtg tgk Najlaa..nak bg dia kata2 semangat, sebab she refuse to go out..x nak org pandai dia..kalau sesiapa tahu tolong pm ke emel ke..ye

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months