Monday, November 19, 2012

Twilight -Breaking Dawn P2





22 November Khamis!!!!! Breaking Dawn 2 is out!!!!!!
aku nie mmg jatuh chinta same novel dia, all 4 of them..
semangat bace sampai suruh kazen belikan kat Australia la...sebab mase tu kat Malaysia x sampai lagi...hhaaa koo...obses gitu!!
 mase aku dlm pantang pun New moon keluar wayang..semanagat ni pergi..siap berstoking bagai..
hahhahaa....tapi mase tu dh pantang ke puluh hari gak la...

aku try nak book tiket with twilighter malaysia..tapi i terlambat lah...
huhuhuhu nak beli arini tapi , dia buka counter time office hour..camane i nak pergi.
uuwwaa.. x pe xpe...aku pun gi website gsc. hehehhehehehe boleh booking in  advamce la...
wee....!!!!!happy mode!


mama, izin kan lala n hazly gi tgk wayang ye...bebudak tinggal ye...hehehhehhehe
tttttttttttttttqqqqqqqqqqqqqqqqq ma. muah muah.


Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months