Thursday, November 29, 2012

ADAM & HAWA

Sape follow drama nie....mesti ramai wanita yang berangan2 and x sabar nak tunggu kul 10 pm kan???aku pun hehhehe tapi En Hazly lagi la...dia yang over lebih dari aku plak.
kat facebook page Adam dan Hawa dah 193,454 LIKED!!setakat ini la. so comment2 nye haaiishhh sgt byk...semua ting tong je ngan AA ni...AA ni memang good looking la, pernah nampak dia live same je rupe dia. Boleh wat caaaaiirr la....tu la wife dia ikat dia bbaiikk punye.

sekarang ni dah episod 55... so ade 25 episod lagi. uuiishh lama tu. tapi lepas episod mlm ni dah scene best2. malam nie mesti semua kaum hawa dan juge segelintir kaum adam haha dah tunggu depan tv sebab episod malam ni ssggttt beessttt....their 1st night after 8 years.

Episod 55
ini episod smalam...merutun jiwa semua..tengok air mata AA bergenang







Dan yang bawah ini episod malam nie. Episod 56


Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months