Thursday, November 22, 2012

Aqeel Aqeel

Shibam Aqeel skrg so pandai..especially in gadgets. Physically he is superb just he has difficulty in speech je. but sekarang ade progress la..walaupun belum boleh cakap one word but he develop more syllabus ....sound..before this teh teh teh teh teh je, now dah byk la mamammama bababbaba no no no...kadang dia ade sebut daddy mummy, bunyi macam perkataan tu..tapi dia cakap sekali je lepas tu dia x nak nak dah. kadang2 sedih..budak2 baye dia semua dah boleh constrct words but my shibam..not yet...is okay will do the therapy again ye.

aku nak uploa gambar AQEEL tapi x boleh plak...hmmm katenye dah gune maximum og 1GB..nanti lah aku tanye sape yang pakar pasal blogspot ni.

ok ye bye

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months