Friday, November 23, 2012

mydeal.com

aku tgh kerje nie..tapi termengantuk plak so...google goole la jap..sekali terclick mydeal.com
waahhhh byk school holiday voucher la...and best2 plak tu...
patut lah tangan ni gatal je..rupenye nak keluar duit bukan nye nak duit nak masuk...ishk ishk ishk..nabila..nabila...

i manage to get 2 deals for very very reasonable price. mase nak buat affan's beday aritu aku cari jugak candy buffet tp quite pricey jgk paling murah pun rm250. tah mcm mana aku terclick my deal ni pun aku tak tau tup tup dh ade kat website dia...so haaarruusss la check it out kan? tambah tambah nampak RM RM yg murah hehhe.

memula i purchased nie

SWEET TREATS: 57% OFF 3-Tier Chocolate Fountain Party Rental + FREE 3kg Chocolate Dipping + FREE 50pcs x 5 Dipping items + FREE Toppings + FREE Wooden Skewers + FREE Set Up and Pick Up @ Choco Delight for only RM150 instead of RM350!

nie khas untuk sepupu aku..nk kahwin 22 Dec nie so wedding dia ade candy buffet! yyeeahhhh!-aku tolong belikan voucher then K.noori kate nak sponsor. hhehhee save duit save duit. Tq Kak. Li kalau ko x nak candy buffet nie aku naaakkk....utk beday Aqeel january nie. :)

then yang ini

SCHOOL HOLIDAY SPECIAL: From 32% OFF Full Day Admission @ Starship Galactica (1 Utama) for only RM15 instead of RM22 or RM26 for 2 pax instead of RM52!

ni worth it la rm26 for 2 kids.
selalu nye rm 20 or more per kid. so weekend nie En hazly kite ke One Utama yeeah..dahh llammmeee x pergi sana...boleh makan2 kat waffle station .

HAHAHHAHAHA berlanja biar bijak kan?

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months