Thursday, June 12, 2014

New Wall for the House

Harap maklum lah ru,ah aku ada 2 hero yg tgh melasak betul, so abis wallpaper korea di koyak nye...mase pasang mula2 dulu dalam 3 years ago still mahal harga nya but now u can get very cheap cheap price loorr....
Aku ada rezki lebih sikit so pergi la survey merata tempat and rumah aku buat tuition psg wallpaper so aku ty la dia. Murah u olls .... dia pasang satu hall umah dia dinding besar ..rm1600 je..besar ok dinding nye...
so aku pun try try la ty and pergi survey la kat showroom nye at Teras Jernang, Baiti Jannati Deco. Cari mereka di FB. 

Baiti Jannti tgh buat sale soo memang harga nye berpatutan. Rumah aku pemasangan nye mahal sikit la sebab diorang kn muka wallpaper lama and angkat kabinet tu. Tapi bagi aku harga nye stil muraaahhh.

Baiti Jannati 0115668665 or 0129902262

aku cadangkan pergi showroom mereka and cari sendiri sebab wallpaper start dgn harga rm49 and pakej2 lain  such as RM 499,599 Per wall.(3 roll-bidang kecik and 1 roll -bidang besar mcm korean)

Ok lah...byeee 

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months