Wednesday, November 28, 2012

Aqeel dengan ragamnya

so far Aqeel , hhmmm alhamdulillah. he is actually a talkative boy. mulut dia riuh betull...bercakap je ..BUT baby talk la...tttaaahhh ttaahhhhh mamamamma babbabbababbaa kadang2 dengar dia sebut a word then x de dah..sumtime dia nyanyi2 ade la dgr melody nye.. sekarang ni Aqeel suke buli Abang dia..same2 la buli membuli..bergaduh pun same2.




what a cheeky boy, muka tu dah lah kiut miut pastu jenis yang ade aku kesah?? pakai redah je...kalau dh jatuh, dia bleh wat donno je..kalau x sakit la..kalau sakit pun nangis sekejap je. tapi kalau Tantrum dia datang....hhaa  ko berlari ke ujung dunia pun ko boleh dengar dia mengamuk. kalau mengamuk yang jenis hentak2 kaki,guling2 sambil menjerit sambil menggigil. he can do that for 1 hour then dia letih dia tido.

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months