Friday, July 13, 2012

summer hols

today is Friday the 13th!!!!and today's too is last day of school...!! so that's mean sekolah x de orang sampai middle of September!wweeeeee yaa beedabedu!!
tapi kerje yang nak kena buat..mmaakk aaii..ade boss aku list kan almost 3 pages long...
and bestnye keje aku ni ialah..bila skool cuti, office hour pun jadi pendek..pejam celik pejam celik ehh dh nak balik laa... masuk kul 8am and balik at 3.30pm....nanti kat my depatment (A-LEVEL)ni nak wat renovation so can't imagine lagi how is the messed would be.

then puasa plak tu...in August nanti aku akan cuti every friday...then raya seminggu n the following week tu pun aku cuti gak merdeka eve hahah.. we all need to finish our annual leaves cause in September will be a new term for us (follow UK) and bulan july jugak lah bulan bonus!! aku x dapat banyak sebab prorate kan,aku baru 10 bulan kerje sini..sikit lagi nak setahun huhuhu..at least dapat lah kan..sikit pun rezki kan..amin amin.

then smalam dapat official letter from director admin said that start term baru nanti if cuti public holiday falls on saturday, we will get 1 annual leave, suke suke suke..that's y kerje kat sini banyak cuti,kumpul2 then amik sekali sedarap..hahaha pastu ade cuti easter, good friday, christmas eve, boxing day,new year eve..WAAHHH....triple suke!alhamdulillah..

oklah aku nak gi makan chocolates ..students bagi banyak nie..last day of skool kan..!! :)

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months