Monday, July 30, 2012

Gold Coast Morib..

Last friday me n family went to Gold Coast Morib, ini hasil purchased from street deal.com berbaloi-baloi lah..since x dapat pergi sebelum puasa we pergi lah time bulan puasa. Ha ko..Cayanunalif JE..aku rase kitaorang ke malay...hahahaha ala nak bawa budak2 mandi je kan..

the place is cantik..nice beach..pasir pun lawa...hhaalluusss je..for weekend gateway this place is ok...kalo x asyik2 gi PD kan...so this place i recomend la...if tak kerana voucher ni tempat nie agak mahal lah.. suite room(standard room) with jacuzi lah.. dalam RM 400 ++.

sekarang kat street deal ade lagi voucher..cepat lah korang grab..sekarang voucher with free ATV ride. beesstt wwooo.

Kalau dari bangi,Putarajaya,Seri Kembangan ..u oll lalu SKVE..straight sampai simpang nak masuk pekan banting..then from there ikut je signboard Pantai Morib.. malam2 boleh makan kat bagan lalang, not far from the hotel (kate En Hazly  la) i x pernah pergi.



bilik air sgt spacious
Add caption


the water theme park x lah besar sangat..just nice just for hotel guest..kalo hotel guest RM 25 and outsider RM 35...atapi if purchase with street deal semua termasuk hotel+ 2 ticket + breakfast n dinner the food ok jugak lah..ade rase, not bad.




budak nie paling berani...dia tahu nak terjun  je

dh berani sekali dia tergelincir..truss. taakuutt

berani ckit

ko tengok org belakang aku tue..atok tue..bawa cucu mandi

u all cepat2 purchase ye kat street deal.com ..worth to go...

TTFN TA TA FOR NOW

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months