Wednesday, July 24, 2013

Korek Telinga

This was happened last week kot, anak2 aku ni memang susah nak korek telinga. berkerak je telinga tu.
So Daddy nys have No choice that have to bedung them especially Affan. Si Aqeel rilek je dia,,, bila kite korek dia tersenyum...geli kot...ni bukan lah korek telinga korek dalam2 ye..ni cuci telinga je..nak ilangkan yg kuning2 tu..


ko tengok Aqeel... what a cheeky smile u have.. si Abang tgh dok terjerit2 sebab kena bedung nak korek telinga dia boleh rilex je gelak2 senyum tengok ape Abang dia.

Bab2 korek telinga ni serah kat En Hazly lah... dia pro...telinga aku pun dia yg korek...tttqqqqq yang..

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months