Friday, July 5, 2013

Despicable Me 2

Alahai semalam my bestie Cik Dini  kol aku dalam kul 5.50pm time tu aku tgh golek2 dgn Aqeel bam bam then dia kol...kata ko nak tgk Despicable me x? tapi kul 6.30 petang ni kat Alamanda. i was like huh?? asal x ckp awal2 , ko dtg tau aku tgu kau kat GSC. Affan time ni tgh tido, aku kejut dia ckp Affan nk follow mummy x? dia pun trus bagun..aku pun siap2 mandi ..solat asar then trus berdessuppp gi Alamanda..sampai on time 6.30pm.  Alhamdulillah senang cari parking..then berlari anak la aku dgn si Affan...masuk wayang kul 6.40 kot just in time!




the minions ni memang chomellllllllllllll sgt and so funny! their cuteness tu hhaaiishhh,,cair jap..
this time movie nie Gru really be a father figure. He loves the kids so much and the kids sibuk nak Gru cari girlfriend. Then datang this Agent Lucy..kelakar gak minah nie...they have a mission to find an inventor yg cipta this serum yg boleh buat org jadi violence.

This movie is A must see movie! bawa lah anak2 korang gi tgk...
Affan enjoy it and keeps asking me questions why itu what ini? menggangu konsetrasi but at least he understands  it.


Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months