Friday, December 28, 2012

Fali reception 22 Dec 2012

Tema kali ini ialah blue, so semua orang berwarna biru la ari tue, the reception was held at Dewan Seroja Bandar Baru Selayang Fasa 2B. Alhamdulillah the kenduri went smoothly. mula2 tu risau gak sebab dah nak pukul 1 tapi crowd x ade sangat, rupenye aritu ari jem satu KL..so after 1pm barulah crowrd ramai..sampai x  cukup kerusi meje la..

kali ini wedding we all buat kelainan sikit since sekarang nie trand Candy Buffet kan, so Kak Noori sponsor the candy buffet purchased at mydeal.com kebetulan plak ade promotion so sambar lah...end up we all tambah chocolate and some sweets..fiinniisshhh uuoolllss! licin..! paling laku marshamallow and fruits la..jgn kate budak kecik yg excited...mak pak budak yg over lebih hahhaha.
salam kaut pun alhamdullilah mmaassyyuukk jgk. dapatlah cover balance catering ek? hahha
overall was a success event! syukur ke hadrat illahi..walaupun hujan, tapi sekejap je..
terima kasih kepada all family members yang menjayakan kenduri kahwin fali ini..and yg dtg dr jauh ..especially Penang... we appreciate it! THUMBS UP to all!

sehingga berjumpa lagi di kenduri akan dtg...sape la agaknye ye??? Nurul??Ayeshah??Ainaa? or Zaim or Haziq kot??? hahahhaha study abis dulu ye baru kawen!!


Tuan nye Belog mesti on top ye!!!

wwaahh ggittuuu!











Now baru kite selit kan gambar kenduri kahwin...yg atas tu cam whoring jap...kah kah kah





























oklah...itu saja dari saya....

bye

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months