Monday, December 17, 2012

bz ...bz...bz...

hi u olls....
minggu nie i bz okay...
 
i nak p EPF...nak byr yuran Uni...
minggu jgk ade team building kat Sunway Lagoon...of all the place ofis aku pilih sunway lagoon?? WTH la...memang aku melencong ke Sunway Pyramid la. Dah la cuti skola, mesti ramai kan lagon lagoon nie...hmmmm redho je la..wait n see how it turns out to be.
then minggu ni fali kawen kat sini plak, so bz la start khamis nie melepak di selayang nak buat goodies bag 1000 pax dan mcam2 la lagi. set up candy buffet lagi ..itu ini...tapi i jumaat after ofis baru dtg ye..hehhehehehe
 
and
 
 
yang ppaling penting nak kena siap kan 3 assignments ni, hmmmm dlm 50 pages....uuuwwaaa...takut x sempat la., minggu gak nak kena anta...uuwwaaaa...study while working nie memang mencabar!!
 
sambil wat keje sambil wat assignment lagi...hahahhaha tp x sempat.huhuhu tapi kalau google mengoogle..survey online itu ini , ade plak mase ko ye nabila ooii...!
 
itu HARUS! HEHEHEHEHE

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months