Monday, June 3, 2013

Temerloh!

Ini weekend baru nie...we all balik kampung! Kak De kawen! Ustazah yang coommeell! hahaha
sepatutnye nak gerak jumaat sekali we were stuck at MMR2 DEKAT 2 JAM! gilos! then sampai tol karak jem lagi! mase tu dah nak kul 12 mlm so ckp kat En Hazly jom le tido umah mak, esk pagi baru bertolak lah..

ini wedding my kazen Rabiatul Adawiyah! same umur aku. Kali ni best lah sebab my sis pun ikut sekali..








then we all lepak2 umah Makchu...Kakak x tido situ so lepas dinner dia balik KL...aku stay lah one night.
 Pak chu treat us dinner at Kedai Tom Yam , tak tau lah ape name..tapi sebelah Tunas Manje Temerloh..sedap food nye..! sebelum makanan sampai kite bercamwhoring dulu...
mari..mari...mari..!





this is my sister! (Abah sama, mak lain2)


Tuannye belogg!

best best! balimkampung yang bermakna kali nie! Nnati raya lala dtg ok!
muah muah semua...

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months