Thursday, May 23, 2013

KIDS PARADISE @ THE MINES

ini ada tempat baru untuk anak2 main..at The mines kat building baru... SAME MCM INDOOR PLAYGROUND yg lain.............ttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaappppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kat sini ada sunflower seed  ala ala mmain pasir lah tapi instead of using sand they using sunflower seed., so best sikit lah..
ticket dia agak mahal sikit lah 2 budak RM 76. UUWWAA tapi kalau dirira balik..sama je harga macam kat kidsport gak.

Affan n Aqeel masuk sini tak pergi pun mana2 diaorang stay je kat tempat sand ni je...sampai x mo balik lah affan...sampai arini dok minta aku bawa ke sini..oooiii anakku rm 76 TU SEKALI masuk ko n anik ko..bankrupt mummy kalau tiap2 minggu nak masuk! once a month ok lah!








the price!






Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months