Wednesday, May 15, 2013

Dzulhazly's Graduation Day!

Last month April 2nd was my husband graduation day! ahhahaha baru sekarang nak upload ye..memang dasar la bini nie ye!!I is bz ok!
Alhamdullilah En Hazly dapat gak complete kat Executive master in Operation n Project Management nie, n with flying colours ye! I mean it..fly fly through the moon lah! tu lah dulu masa FAMA (fathermother) nye loan buat main2 je , sekarang kena bayar sendiri sampai kering lah EPF tu haaa baru lah lulus! nNATI KUMPUL BLIK ACCOUNT 2 TU ye for further study lagi..insyallah.

aku pergi dgn in law aku je, anak2 tinggal umah inlaw dgn bibik. then abis tengahari pergi lunch kat Nasi Arab, Fil belanje then amik budak2 trus gi studio amik gambar! HHOOIIHHHH azab la ko nak amik gambar dgn Affan & Aqeel ni! bila sorang ok, sorang dah tawaf 1 kedai then bila dpt pujuk sorang lagi soramg lagi dh berguling2 atas lantai...cabaran sungguh! tapi dapatlah tangkap gambar jugak! Nnati kite tgk hasilnye.....

suamiku punye excited pepagi subuh dah bangun! kalau tidak selagi matahari x naik dia takkan bangun nye lah..



CONGRATS SAYANG

3rd Convo AEU at UM.

he really makes his parents proud!


father n mother in law

mase ni panas oo..so muka dah berlengas !!

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months