Wednesday, May 15, 2013

Wedding Kawan2.

Ini adalah wedding kawan2 ku...Fiza is my uni  mate..satu geng lah...tapi dia ni memang dari dulu lagi hopelessly romantic gitu..! hahhahahha i takk ok! I p nikah time, tapi nikah pun dah mcm majlis sanding, khemah je ada 10 n makanan lagi, jemputan dia kus semnagat..duk kampun kan so mesti;ah meriah !


Hantaran novel!!! ko ado??? hehehe



sorry lah ko dah kawen dekat 2 bulan baru aku upload hehehehe

semoga berbahagia n dikurnikan baby2 yg chumel ye...

dah satu lagi wedding is my family friend from zaman2 sekolah rendah..masa duk kuantan dulu..
Amirah...diaorang ni ada darah Arab and they all are from Singapore and anak GM Hotel so wedding nye very the grand lah...held in Equatorial Melaka.




with mom of the bride yang tengah2 tu..

di akhiri dgn tuan nye belog la
in i je yang sempat snap! Congrats Amirah , wish all the best n have a blast marriage ya!

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months