Wednesday, May 15, 2013

Spaghetti Sausage!!

ini entry dah bersarang ye...buat ni pun last month kot..i baru jumpe cabel USB la..so ada mcm gambar ni..so jgn jemu baca all entry ye... tq!
ini tertengok blog Moon. so ada satu malam tu lapar n tak tau nak mkn ape buka peti ais ada hot dog n cari2 spaghetti ade..jom la kite buat ini...
tapi mase ni i x rajin nak buat kuah nye so makan dgn sos cili thai je...laayyann gak la...





cube lah..paling senang u olls! snack malam2!

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months