Thursday, January 3, 2013

Steamboat Johnnys

ini last weekend, we all makan at Alpha Angle Wangsa Maju @Johnnys. aritu ramai betul orang, maybe last minute preparation for school kot. hmmm as usual la Jusco or sekaranag AEON sale la kan...turun escalator je Affan nampak Ben 10...mula2 we all wat donno je.. pastu boleh dia menyinggah kat tempat baju2 Ben 10..hhhmmm beli la sorang sepasang..barang merchandise macm ni standard la harga dia ye...dun expect RM 20...so beli baju then harus la kena ada matching sandal..hahhaha ini mak dia yg over...! Affan peminat Green ye..so semua nya green, Aqeel belasah je apa aja..dia bukan tahu apa lagi.










makan sampai kenyang , amik plak Set C...sampai nak terkeluar la balik makan berdua...Affan sibuk nak ccooking ..cooking.."mummy affan nak cooking egg tolor" itu je la ayat dia.
sejak duk Bangi dah lama x dtg area2 wangsa maju...Johnnnys dia pun dh cantek..upgrade la.

ok lah bye

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months