Thursday, March 1, 2012

Mama Umrah...


Now My mama is in Mecca ......menunaikan haji kecil....semuga mendapat umrah yang mambrur.....
Rezki mama...baru satouch down from Paris je dt call kata jom p Umrah...but bayar half d price je....ITS 1st Class package.....!!! maknya...hotel berdepan dgn masjidil haram...diorang gi naik kete bukan naik bas...n diorang makan international buffet bukan buffet biase...itu jer...the actual price was RM 8K but my mom pay RM 4K only.....Thanks to her fren....(because she her fren fren's can't go due to medical issues..tetiba kene sakit jantung and kene operation tue sebab dia nak let gi tiket nie)
my mama ni dah 2 kali menunaikan umrah nie and dua2 jugak la...rezki dia..last time dia pergi bayar duit tiket kapal terbang je sebab my mak teh(mama besties from skool) she's a travel agent , mase tu dia ade keje kat sana so dia ajak mama pergi..so mama pun apply cuti n dapat..sebulan la dia kat sana...she's just lucky....

semoga mama sehat n selamat disana yaa...doakn untuk lala n family plak ke Rumah ALLAH tu...ye insyallah amin.....

Luv u MA.... C U 9th March....

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months