Wednesday, July 3, 2013

Tudung 3 layer.....mari mari mari!

Asslamualaikum.........

Haa minggu depan kita nak puasa ..so mesti korang dah start shopping kan...
meh meh meh sini ..i ade jual tudung 2 layer...
amik straight dari kilang kat Vietnam...
Kilang ni buat tudung untuk jenama F******
so Kualiti nye same je...
hanya x de tag nama je..
tudung ni semua free size dan aku hanya ade sehelai je..
ekslusif gitu!

sehelai RM 85

SOLD

SOLD

SOLD

ADH 03-SOLD

ADH 04-SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

ADH 14-SOLD

ADH 15 -SOLD

SOLD
ACTUALLY ADE BANYAK LAGI TAPI  TAK TERTANGKAP GAMBAR...
oh and tudung kanak-kanak pun ada..pendek sikit dari dewasa punye  harga RM 70
boleh sms/call 017-2775422
kalau nak postage kena tambah RM6
Tapi kalau amik 3 ketas free postage la and ade diskaun..

SO far 8 helai dah terjual.

still available ...HURRY UP!
tapi kalau nak amik sendiri pun boleh kat Bangi or Equine Park Seri Kembangan.

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months