Monday, June 10, 2013

Bata

Korang tahu kedai kasut Bata x? Yee Bata! Kedai kasut Malaysia tue. Dulu design x lawa tapi sekarang boleh tahan jugak design nya..dulu aku gi Bata beli kasut sekolah je..memang Bata je lah pilihan hati..tapi untuk kasut lain x de lah.. TAPI...suami aku dengan bata bagai tak dapat di pisah kan lah..especially untuk kasut kerja.
Dia memang akan ke Bata je..walaupun Jusco, Parkson sale ke ,dia tetap ke Bata. Siap offer aku lagi " yang ambilla kasut mane yang u berkenan? " hmmm x de pun.. aku tetap nak masuk kedai2 besar...:hehehe dapat masuk jusco ..sambar satu Santa Barbara, Sembonia ke ok lah kan? Harga lebih kurang je...sekarang Bata pun boleh tahan harga nya ye...











En Hazly angkat 2 kasut..kena dalam RM200 gak lah..
oklah kan? kasut kerje pun..senang nak haus sebab hari hari2 guna..so ok lah price tu..


Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months