Tuesday, June 25, 2013

HAZE day

Affan: mummy whhhhyyy all the people wear mask?
Mummy: because it's haze
Affan: Haazee? hhhaaaaaazzzzzzzzeeeeee?
Mummy: nak bagi budak umur 3 tahun setengah paham aku pun cakap la " U see that up the sky, there's lots of smoke.
Affan: smoke? smoking is not good la mummy.
Mummy: hmmmm......

Jenuh gak lah aku nak explain kan dia, tapi berjaya jguk lah bagi dia paham..
semalam semua sekolah di KL and Selangor cuti so my school pun tutup la. even harini the school is still close! teachers and admin staff je yg keje.
semua tgh buat Contingency plan for this week...haywire kejap..
Kat luar still jerebu teruk...berasap je ..
pagi tadi Port Klang IPU dah cecah 400. that bad!
Kite yag baru 150 lebih ni pun dah macam2 rasa, cannot imagine them.
semalam aku gi KL, area Bukit Bintang...Menara KL pun aku dah x nampak. huhu

Hanya berdoa supaya Hujan turun dgn lebatnya je la.


Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months