Tuesday, October 1, 2013

High School Friends

Assalamualaikum....sekarang ni zaman IT , bagus jugak skrg ni bila ade FB , Whatsapp etc. Kawan2 yg lama menghilang boleh jadi rapat balik.
Last 2 weeks , kita org berpakat wat pot luck kat umah Liza di Ulu Langat, Aku bawa caramel, Nana (Diya AF 5) bawa Nasi goreng cina and Dadih, Leha bawa Cornflakes Chocolate...iNA bawa perut kot..mak buyung kan, anak nk masuk empat ni! Liza dikecualikan ..sian ko tgk je la org mkn ye....
Su pun mak buyung and Ainaa Liyana x buyung, Hahahaha

Seronok la kawan yg dah bertahun-tahun tak jumpe ni..ini kawan aku Sekolah Menengah Taman Melati Setapak. Seronok u oll jumpe2 and borak2. Insyallah next house umah Ina plak. dia nak meletup x lama lagi tu...Dec kot.
SEMUA dah mak mak orang...

Nanti kite berjumpa lagi ye..ini geng whatsapp ni..kat opis aku kena mute group ni, kalau tidak memekak je fon aku notification masuk...fening fening tapi happy u olls.

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months