Monday, October 14, 2013

Stadium Kajang

After buat cake  pastu petang tu g anta bibik balik beraya, Oaklah, dia nak cuti kite bagi sebab mase raya raya Aidilfitri tu dia x cuti so ni kite bagi la dia happy happy.
So on the way balik tu , lalu Stadium Kajang, moh le kite stop jap bagi anak2 main.




Seronok diorang..dapat berlari2...macam2 ade kat sini..sewa basikal duduk, basikal kembar 2, scooter, macam2 la sedia duit je la ye parents semua.
Mr Hazly ni dia ni mmg peramah, so kitaorng ni kalao pergi merata dia mesti akan terjumpe kawan.
So smalam dia terjumpe one of his ex sister/bro in law, hehehhehehe aku biasa je...x kenal pun. senyum senyum dah la..pastu Affan n Aqeel berlari berdesup keliling padang....zzzaaaaapppppp! laju plak tu. Terkedek2 la mak ko ni mingikut dari belakang.
Abang dh berlari laju, tinggal adik kat blkg.. pastu adik dah tercari2 mane abang...but dia x nangis. rilex je mamat tu.

Then dah dgr org ngaji, moh le kite balik.

bye all


Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months