Monday, October 14, 2013

Escape Plan! Legend la!

Assalamualaikum semua....
sape keje angakat tangan!!!!!
saya!!!
huhuhuhuhuhuhu
Mr Hazly sila jaga anak kat rumah ye...masak sup bg anak mkn ye.. 
esok semua umat islam akan meraikan Hari raya Aidiladha.
aku cuti rabu je...tapi mama i dh p pasar semalam...Ya ampun ramai nye manusia kat pasar Kajang tu...
(mama la kata) i x p pun..

what we do over the weekend..hmmmm x de apa pun...saturday attend wedding at Dewan Gemilang Felda at Kelana Jaya , wedding sepupu Mr Hazly. We all g berdua je. Senang! so on the way balik tu we all pun memasing memberi cadangan ..jom wayang!! harus teruja dik! Dah lama x p nonton nonton ni. so time pun dah kul 10pm..so pikir nye pikir jom le ke MBO Desa Park. Best x que lama...n tiket ade je..heheh
we all watch Escape Plan!! beestttt cite ni. suspen je cite ni.
Legend tu yg berlakon Arnold susah nak eja and Slyvester Stallone.Peerrgghhh!

One of the world's foremost authorities on structural security agrees to take on one last job: breaking out of an ultra-secret, high-tech facility called "The Tomb." Deceived and wrongly imprisoned, Ray Breslin (Sylvester Stallone) must recruit fellow inmate Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) to help devise a daring, nearly impossible plan to escape from the most protected and fortified prison ever built. ESCAPE PLAN is the first pairing of action legends Sylvester Stallone and ArnoldSchwarzenegger in leading roles, and co-stars Jim Caviezel, Curtis "50 Cent" Jackson, Vinnie Jones, Vincent D'Onofrio and Amy Ryan. (c) Summit



THRILL JE CITE NI...
So sape suke this action figures , really recommended to watch.
Tapi US ni buat cite mesti nak selit kan Orang Islam, drug cartel lord are from Muslim. Konon nye la. But dlm citer ni gak kiranye diorang nak tunjuk kan la yang walaupun org Islam yg gile jahat pun dalam penjara yang ko tak tahu siang or malam, ko tetap solat and all the omputih hormat that. Dan  kiranye walaupun Hobbs tu jahat gile tapi bila Javed nak minta solat "malam" nak nampak langit (luar la) diorang consider la.

So korang pergi la tengok.

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months