Wednesday, November 20, 2013

Dnars 7-8 bulan

Assalamualaikum.......
lama x update blog...
bz sgt...
penat sgt...
huhu what to do, mau cari duit kan?

Alhamdullilah rasenye dah 7 ke 8 bulan aku pakai Dnars. So far semua customer aku berpuas hati dgn product ni, even yg non non muslim pun satistied! and dh repeat order byk kali. Alhamdulillah.

this is me ..latest me. sekarang aku baru nak berjinak dgn toner collagen and Yellow collagen.. Yellow collagen aku pakai selang seli dgn night cream. Kulit muka lagi smooth, especially bila bangun tido kulit muka x kusam tapi glow.


dan sekarang nie aku pun tgh berjinak2 nak lilit shawl..hahhaa masih dlm preses belajar..

if nak try Dnars , call/sms/whatsapp me , 017-2775422

and English Tutoring in Bangi is still open for booking. Call me for details.


Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months