Friday, August 10, 2012

iftar @ Sakae Sushi Sunway Pyramid

Yesterday aku ada hal kat area Sunway, so janji kul 4pm , aku kuar ofis dlm 3.30pm..aku ni x familiar sgt jalan nk kesana..so sesat barat lah..aku boleh tembus kat USJ..pastu straight sampat Sunway, situ lah punye jem yg amat padahal baru kul 4 lebih, nak u turn tu berejam aku tunggu..last2 aku sampai tempat ditujui around 4.40 kot..Azab tempat nie..dengan Jem nye...hhaaiisshh..
so after pot pet pot pet dlm kul 5.30 tu dah abis..so aku pun straight gi Pyramid. sudah berjanji dgn Dini nak iftar sama.

Aku kalau dgn Dini nie mane lagi nk p makan...sushi lah...dia je geng aku..best friend forever kan??before that i window2 shopping lah..hmmm pricey lah kat pyramid tue..so x beli ape la..kul 6.30 aku dh masuk sakae sushi..Ha ko..penuh dengan ca ya nun alif..kalau time 7.30 tu org dh beratur nak makan sini..ade lah 2,3 table yang malay.

Canggih Sakae Sushi skrg..order pakai Ipad tue..

Grill Salmon for me

nie je yang we all makan..
mungkin sebab bulan puasa so x banyak lah we all amik..2 org makan smalam RM 95. Murah lah tu selalu aku makan dgn Dini mesti 100 ++.

ok lah tu je i nak sambung kerje..patutnye cuti today tapi cancel..sebab ade keje nak wat.

oklah TTFN tata for now.

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months