Thursday, August 16, 2012

Salam Lebaran 2012

Today is my last day of work before cuti RRRRRAAAAYYYYAAA! Aku memang raya KL je..tahun nie tak beraya jauh-jauh rasenye..sebab my abang (kazen) baru dapat baby...Zill Qayyim. lahir same dengan Beday En Hazly...waah so every year ade double celebration laa...

Since esok aku cuti sampai lah next friday 24 Aug..so i rase i x update kot..hahhaha kate raya so cuti lah dari update2 ni.. i bz u olls. nanti after raya nak wat preparation untuk my adek (kazen) nak nikah..n her adek pun pihak lelaki nak dtg merisik..  i kan kakak kesayangan. So this ist day raya I will be in Gombak then tengahari tu baru lah i jumpe mama. huhuhu..anyway sekangkang kera je rumah we all ni..dalam KL gak.. Bangi-Gombak- Selayang balik2 situ gak..hahhaha

oklah u olls di kesampatan ini I nak minta maaf kalau penulisan i nie pernah terkecilkan hati sesiape..pernah tersalah cakap ke..Minta ampunluar dalam ye...kalau sesiape beraya kal tue..meh lah datang rumah. Selamat Hari Raya , Maaf Zahir dan Batin.


Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months