Tuesday, August 28, 2012

Aishah Darwisha turns 3!

Smalam birthday kazen Affan! Parents nye pun buat tetibe je..dah nak petang they called and said ade makan2 mlm ni smbut beday Shasha. Hmm nasib baik la ofisku sejengkal je dgn JJ so singgah lah sekejap di sana mencari present. Aku nie memang suka bagi present, beday ke wedding ke..mmg aku suka.. especially bebudak, they will be extra excited kalau dapat present.hahahaha

sebelah En Hazly nie..dalam tahun 2010 sekali sederap family mertua dapat 4 cucu. June,July,August and October. Affan lah yang october tu, biaselah we all kan naik pelamin sekali in 2008, so dapat anak pun serentak lah semua. Bersaing lah diorang kazen2  nie.


the cake
Affan yg over

bday girl ni tingggi so x de hal lah nak tiup

with the cousins..12 cucus

Bazli Hadif & Bazli Hafiy

Tepi2 aku nak naik..-Aqeel

2 bam bam boys

x muat kete tue

Aqeel makan 2 kali spaghetti

suke cake Affan nie

TAH TAH TAH- itu je la dia ckp

Cheeky boy.
thanks for inviting us. happy Beday Shasha.
Wait for Affan's bday yaa in October..theme dah ade dh dlm kepala otak nie..

Tuunngguuu je k..

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months