Monday, April 2, 2012

Wedding -Fatin and Azlan

Assalamualaikum..................
Weekend baru ni memang bbbzzz....mcm nak tercabut kepala lutut... pastu tetibe plak bleh doommaamm ...uwwaa a lagi tensi...
this the wedding of En Hazly's side...Fatin aka Angah is En Hazly's cousin..
Adik beradik Fatin ni 5 perempuan so bayangkan lah...majlisnye...majlis nikah,berinai, pastu ade plak marhaban ..then sempat selitkan dengan cukur jambul...pastu barulah majlis sanding kat dewan...
fuuiishhh....banyak haall...certain people have their own choices kan.. macam aku dulu majlis nikah kat dewan apartment pastu esok malamnye reception at hotel...itu je...hahaha itu pun banyak pakai duit...hahaha buat kerje kahwin nie mamang menguntungkan laa.. org kawen everyweek laa...kekadang tu sampai x cukup tangan kaki n perut dah nak gi umah org kawn ni...

ade la aku amik gambak ..cikit je la x banyak..harap maklum laa ye..dgn 2 anak aku yg buas tue..walaupun ade bibik menjaganye..kadang2 sampai x terjaga...boleh roboh la pelamin...hehe

after nikah-11.30am 31.3.2012
Pelamin nikah By D'Intan

Majlis berinai-9pm 31.3.2012

Reception 1.4.2012 Dewan Koperasi Polis
Baju by D'Ratu


Red VelveT cAKE -aku order kat Fiza,thx dear.

Dias @ Pelamin by D'Intan

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months