Tuesday, December 6, 2011

Ombak Rindu the Movie....

last friday sempat jgak la pergi tengok ombak rindu...my hubby balik lambat that night dia sampai umah around 9pm , then I cakap jom p tengok ombak rindu then hubby cakap jom p skrg, x yah tukar baju laa nanti anak2 nampak...aku pun ape lagi....cepat2 tukar baju...anak leka jer aku trus kuar umah hahahaha. GSC, TGV, MBO semua tiket sold out. Nasib baik our house is near to Metro Kajang. Dalam tue ade 1 cinema kecik2 jer...tapi ade ombak rrindu...huhuhu kebetulan plak tue petang tue bandar kajang dilanda banjir so mase we all sampai around 9.30pm they all semua tgh cuci2 mall and kedaai2. Cinema is at the 3rd floor so they still open laa, aku  rase adela dalam 30 org jer kot tgk wayang that nite...sampai kat kaunter show baru start dalam 5 minit, so beli jer la tiket...tertinggal 5 minit x jadi maslah. hahaha

The story was really romantic and sedih...Izzah asyik nangis jer...same la with book pun...but it was a good movie...jalan citer nye pun okay..aku rase ramai wanita2 jatuh cinta degan Aaron Aziz kot...hahahaha handsome kan dia...hahah walaupun hubby aku tgk kepa then dia maon game kat phone, thanks la hubby ye coz x semua lelaki nak tgk citer jiwang2 nie...thank u so much dear....luv u laa...

Filem Ombak Rindu lakonan Aaron AzizMaya Karin & Lisa Surihani sebagai teraju utama begitu laris sehingga berjaya mengutip RM2 juta selepas tiga hari tayangan seluruh Malaysia

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months